Author Topic: Downtime over the last couple of days  (Read 2306 times)

Arfon

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 11
    • View Profile
Downtime over the last couple of days
« on: April 22, 2011, 06:50:06 pm »
Hi all, after a severe outage with our web hosting company (Amazon Web Services) over the last 36 hours we're finally back up and the forums are available. At this stage the forum may be a little slow and there could be short periods of downtime again as we finish up some changes.

At the moment there is a known issue - none of the attachments are available on any of the forums so you can't see old attachments or post new ones. This should be fixed by tomorrow.

Cheers and thanks for your patience, it's been a long couple of days.

Arfon

PA0DLO

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: Downtime over the last couple of days
« Reply #1 on: April 22, 2011, 07:46:39 pm »

Good to see SSW back up. But you still have one issue left.

When I try to connect to the SolarStormWatch site, my
browser reports that "This Connection is Untrusted" and
"www.solarstormwatch.com uses an invalid security certificate.
The certificate is only valid for the following names:
  *.zooniverse.org , zooniverse.org 
(Error code: ssl_error_bad_cert_domain)".

Good luck with solving this too.


Arfon

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Downtime over the last couple of days
« Reply #2 on: April 26, 2011, 09:34:29 pm »
Just a quick update - forum attachments should be working again now.

Cheers
Arfon

Arfon

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 11
    • View Profile
Re: Downtime over the last couple of days
« Reply #3 on: April 26, 2011, 09:35:06 pm »
Are you still seeing this error? I think we might have had something misconfigured on one of the servers for a while.


Good to see SSW back up. But you still have one issue left.

When I try to connect to the SolarStormWatch site, my
browser reports that "This Connection is Untrusted" and
"www.solarstormwatch.com uses an invalid security certificate.
The certificate is only valid for the following names:
  *.zooniverse.org , zooniverse.org 
(Error code: ssl_error_bad_cert_domain)".

Good luck with solving this too.

PA0DLO

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: Downtime over the last couple of days
« Reply #4 on: April 27, 2011, 08:30:16 pm »
It appears the certificate issue is solved. So everything seems
to be back to normal again.

Are you still seeing this error? I think we might have had something misconfigured on one of the servers for a while.